Nälkäiset Meksikossa

Otimme auton taas samasta puljusta kuin viime vuonna America Car Rental. Tässä on näppärästi melkein kaikki Meksikon monimutkaiset vakuutuskuviot leivottu hintaan jo valmiiksi. Ainut lisäturva otettiin vahingot renkaiden, lasien ja alustan varalta ja hinnaksi muodostui 363€ 7vrk.
Autoksi arvottiin toimiston puolelta uudehko Kia Sportage. Loisto peli kaikin puolin mutta vakionopeudensäädintä jää kaipaamaan... Vaan mitäpä sillä tekisikään, täällä kun ajetaan täysillä koko ajan ja välillä jarrutellaan voimakkaasti 😇


Cancunista matkaa majapaikkaan kertyi reilu 300km. Kylässä nimeltä Tecoh meitä odotti mukavan näköinen, savimajaa muistuttava mökki.

Na`Lu`um Hotel, Tecoh


28€ hintaan olis voinut olettaa puhtaita lakanoita tai edes kypsennettyä ruokaa paikan ravintolassa mutta ruoka jäi myrkytyksen pelossa syömättä. Punaista jäistä kanaa 😂
Lakanat sentään paikan emäntä kävi vaihtamassa kun asiasta mainittiin.
Hyvin saimme kuitenkin nukuttua ja auringonnoustessa jatkoimme matkaa etelään paikkaan Xpujil, 350km.

Turhan aikaisin lähdettiin kun suunniteltu Mayapan rauniot ei ollut vielä auennut
Typy ajelee ronskimmin kuin paikalliset

Radiosta tulee vain espanjalaista härdellimusiikkia. Meillä on onneksi omat eväät mukana.


Eipä tässä vielä ole kerennyt muuta kuin ajelemaan syvemmälle viidakkoon. Saavuimme Xpujiliin jo puolen päivän aikaan ja perus ruokapaikan etsiminenkin tuotti ongelmia. Koko päivä mutusteltu keksejä ja pähkinöitä. 
Majapaikkaan sisäänkirjautuminen hoitui hämärästi pienen pizzerian tiskiltä josta kuitenkin saatiin illan päälle hyvinkin maittavat mätöt. 

Vaatimaton huone hyvällä wifi-yhteydellä maksoi 36€ kahdelta yöltä

Iiso pizza, pieni taco ja 4 olutta 10€

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Viimoset rauniot ja takaisin sivistyksen pariin

Lentokenttäelämää